(PAST) Accounting Major Night 11th of May at 6 pm

Hello Mursus!

Have you always wanted to understand how companies work and do profitable business? Then accounting could be a perfect major for you! Accounting is a lot more than just auditing. Come and see where accounting studies can lead you to in our Major Night on the 11th of May at 6 pm. There will be for example a panel discussion where professionals with interesting careers explain to you why you should choose accounting.

Check out the Accounting Major Night event page here for more info (and registration for goodie bags).

Our wonderful students will tell you more about accounting studies on our Instagram account @aaltoaccounting during this week.

 

Evli: Trainee-ohjelma

Evli: Trainee-ohjelma

Trainee-ohjelmat Helsingissä Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen. Ohjelmat kestävät vähintään kolme kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii...

Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Innostutko työstä, jossa pääsee syventymään eri alojen ja eri kokoisten yhtiöiden toimintaan? Etsimme kevääksi 2023 Helsingin toimistollemme tilintarkastustraineita, joille tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tilintarkastuksen parissa, kuten eri...