KPMG: Trainee and Associate Strategy Consultants

KPMG: Trainee and Associate Strategy Consultants
Global Strategy Group (GSG) is KPMG’s fast-growing competence team dedicated to strategy and operational development. Our team of 25 strategy practitioners in Finland works closely with the KPMG Corporate Finance and Transaction Service teams. KPMG Global Strategy Group operates through four principal propositions: Growth Strategy, Operations and Cost Strategy, Deal Strategy and Enterprise Wide Transformation.

To support our growth, we are announcing opportunities to join our team in Helsinki:

  • Trainee, Strategy consultant (Spring 2022 or Fall 2022)
  • Associate, Strategy consultant

Trainee position is a temporary (4 months) full-time paid position based in our central office in Helsinki. The employment will take place either in the Spring 2022 or in the Fall 2022. Associate position is a permanent full-time position based in our Helsinki office.

Tell us your story:

Act promptly! Please fill out the application form here on the 6th of October 2021 at the latest.

BDO – Audit Associate/Senior Associate

BDO – Audit Associate/Senior Associate

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

BDO – Tarkastus- ja neuvonantopalvelut

BDO – Tarkastus- ja neuvonantopalvelut

BDO Traineena pääset kehittämään osaamistasi asiantuntijapalvelujemme parissa osana kokenutta tiimiä. Traineena pääset aidosti mukaan asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan asiantuntijaorganisaatiomme tehtävistä. Tukenasi ovat osaavat asiantuntijamme ja...

EY – Tilintarkastaja

EY – Tilintarkastaja

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset yhdessä tiimin kanssa ylittämään asiakkaan odotukset? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta...