KPMG: Trainee and Associate Strategy Consultants

KPMG: Trainee and Associate Strategy Consultants
Global Strategy Group (GSG) is KPMG’s fast-growing competence team dedicated to strategy and operational development. Our team of 25 strategy practitioners in Finland works closely with the KPMG Corporate Finance and Transaction Service teams. KPMG Global Strategy Group operates through four principal propositions: Growth Strategy, Operations and Cost Strategy, Deal Strategy and Enterprise Wide Transformation.

To support our growth, we are announcing opportunities to join our team in Helsinki:

  • Trainee, Strategy consultant (Spring 2022 or Fall 2022)
  • Associate, Strategy consultant

Trainee position is a temporary (4 months) full-time paid position based in our central office in Helsinki. The employment will take place either in the Spring 2022 or in the Fall 2022. Associate position is a permanent full-time position based in our Helsinki office.

Tell us your story:

Act promptly! Please fill out the application form here on the 6th of October 2021 at the latest.

Evli: Trainee-ohjelma

Evli: Trainee-ohjelma

Trainee-ohjelmat Helsingissä Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen. Ohjelmat kestävät vähintään kolme kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii...

Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Innostutko työstä, jossa pääsee syventymään eri alojen ja eri kokoisten yhtiöiden toimintaan? Etsimme kevääksi 2023 Helsingin toimistollemme tilintarkastustraineita, joille tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tilintarkastuksen parissa, kuten eri...