PwC Edge – Case & Dinner Evening 2021

PwC Edge – Case & Dinner Evening 2021

 

We have the pleasure of inviting Master’s level students to PwC Edge – Case & Dinner Evening on Thursday 25 November at PwC Helsinki office (Itämerentori 2) at 17:00.

During the evening, you will have the opportunity to learn more about Edge and PwC Deals – our M&A Advisory services. You will also get to solve a case in teams. We will end the evening with a dinner at restaurant Ragu in a relaxed atmosphere hosted by our PwC Deals professionals.

 

Read more and sign up here for the event latest by 17 November 2021. Please note that the number of seats is limited and registration for the event is binding – we will inform all chosen participants by 19 November. The dress code for the evening is business casual.
BDO – Audit Associate/Senior Associate

BDO – Audit Associate/Senior Associate

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

BDO – Tarkastus- ja neuvonantopalvelut

BDO – Tarkastus- ja neuvonantopalvelut

BDO Traineena pääset kehittämään osaamistasi asiantuntijapalvelujemme parissa osana kokenutta tiimiä. Traineena pääset aidosti mukaan asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan asiantuntijaorganisaatiomme tehtävistä. Tukenasi ovat osaavat asiantuntijamme ja...

EY – Tilintarkastaja

EY – Tilintarkastaja

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset yhdessä tiimin kanssa ylittämään asiakkaan odotukset? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta...