Edge – PwC Deals Graduate Programme

Edge – PwC Deals Graduate Programme

Application period for Edge – PwC Deals Graduate Programme is here! Edge is a three-year graduate programme which offers two different paths to apply for:
  • Path A – Focus on complex M&A related financial, accounting and data analytics issues
  • Path B – Focus on corporate finance, strategic and operational M&A issues

Typically, you will spend two of your rotations in teams on the path you choose and one the other path. Offering work experience in at least three different Deals Business Units, Edge is a unique opportunity to launch your Deals career and deepen your knowledge in M&A advisory. With the support of the global PwC Network, hands-on coaching and a wide variety of project work, you will develop business, personal and technical skills that you can leverage throughout your professional life.

Read more here and apply latest by 6th January 2022.
Evli: Trainee-ohjelma

Evli: Trainee-ohjelma

Trainee-ohjelmat Helsingissä Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen. Ohjelmat kestävät vähintään kolme kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii...

Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Innostutko työstä, jossa pääsee syventymään eri alojen ja eri kokoisten yhtiöiden toimintaan? Etsimme kevääksi 2023 Helsingin toimistollemme tilintarkastustraineita, joille tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tilintarkastuksen parissa, kuten eri...