BDO – Accounting and Tax Compliance Expert

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 97 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 300. Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Roolisi BDO:lla

Accounting-tiimi:

Accounting-tiimimme tehtäviin kuuluvat asiakasyritysten kokonaisvaltainen kirjanpito ja raportointi päivittäisine rutiineineen, viranomaisraportoinnit sekä kirjanpitoasiakkaiden tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen.

Year-end Accounting and Tax Compliance-tiimi:

Year-end Accounting and Tax Compliance -tiimissämme työtehtäviisi kuuluu monipuolisen asiakaskuntamme avustaminen tilinpäätösten ja tuloveroilmoitusten laatimisessa. Hoidat toimeksiantosi kokonaisvaltaisesti alusta loppuun ja pääset työskentelemään konsultoivalla otteella kansainvälisten asiakkaidemme parissa.
Molemmissa tehtävissä pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään taloushallinnon ja verotuksen osaamistasi monipuolisten asiakkuuksien parissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laskennan ja verotuksen ammattilaistemme kanssa ja saat niin kollegoilta kuin tiimin esihenkilöiltä tukea ja sparrausta päivittäiseen työhösi.

Sinulta toivomme

  • Aitoa innostusta kirjanpitoon ja verotukseen sekä halua kehittyä edelleen
  • Soveltuvaa tutkintoa mielellään laskentatoimen parista (KTM, tradenomi). Eduksi katsotaan KLT-tutkinto tai halukkuus suorittaa se
  • Sinulla voi olla jo useampi vuosi kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, tai olet opintojesi loppusuoralla ja etsit täysipäiväistä ja pitkäaikaista työpaikkaa. Tehtävää on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, joten taustaasi tärkeämpää on innostus taloushallintoalaa kohtaan!
  • Vahvaa Excel-osaamista sekä muiden MS Office -ohjelmien tuntemusta ja kokemusta taloushallinnon ohjelmista

Miten haen?

Lue lisää ja hae tehtävää tästä mahdollisimman pian ja viimeistään 31.1.2022. Järjestämme haastatteluita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa!

PwC – Trainees to Deals and Consulting

PwC – Trainees to Deals and Consulting

Are you interested in building a career in the field of M&A or management consulting? We are now looking for trainees to both our Deals and Consulting groups. Within these groups, we have several specialized teams providing different services and trainee...

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

EY – Trainee 2023

EY – Trainee 2023

  Harjoittelija, EY Business Development Team https://eyglobal.yello.co/jobs/Gnl-RhWsSYugyGmABrEmTg?job_board_id=c1riT--B2O-KySgYWsZO1Q Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista osana kansainvälistä pelikenttää? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme...