BDO – Accounting & Tax Compliance Expert

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Haemme uutta tiimikaveria työskentelemään osana tiivistä, ammattimaista ja motivoitunutta Business Services and Outsourcing -tiimiämme. Accounting & Tax Compliance Expert -rooli sopii sinulle, jos olet ratkaisukeskeinen ja kehittämishenkinen, ja olet joko opintojesi loppuvaiheessa tai kerryttänyt jo aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

 

Roolisi BDO:lla

Business Services and Outsourcing -tiimimme auttaa asiakasyrityksiämme täyttämään taloushallinnon säädökset ja tavoitteet sekä varmistumaan, että taloushallinto on läpinäkyvää ja kontrolloitua. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, tilinpäätöspalvelut, yritysvero- ja välillisen verotuksen ilmoitukset, palkkahallinto, kassanhallinta ja maksupalvelut. Työskentelemme pääosin kansainvälisten asiakkuuksien parissa ja työkielinämme ovat englanti ja suomi.

Kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijana tehtäviisi kuuluu mm. asiakasyritysten kirjanpitoa ja raportointia, viranomaisraportointeja sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatimista. Työpäivääsi saattaa kuulua esimerkiksi verotukseen liittyvä selvitystyö yhteistyössä asiakkaan ja muiden BDO:n asiantuntijoiden kanssa, kirjanpidon päivittäisten tapahtumien kirjausta, kuukausiraporttien tai erilaisten laskelmien ja täsmäytysten laatimista.  Toimit luontevasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa sekä sisäisesti että ulkoisesti ja huolehdit osaltasi palvelulupauksemme ”poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua” toteutumisesta.

 

Sinulta toivomme

  • Aitoa innostusta kirjanpitoa ja verotusta kohtaan sekä halua kehittää osaamistasi edelleen
  • Itseohjautuvaa, suunnitelmallista, aikaansaavaa ja huolellista työotetta
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”people helping people” -missiomme mukaisesti
  • Valmista tai loppusuoralla olevaa korkeakoulututkintoa mielellään laskentatoimen parista (KTM/tradenomi). Eduksi katsomme KLT-tutkinnon tai halukkuuden suorittaa se tulevaisuudessa.
  • Aiempaa kokemusta monipuolisten taloushallinnon tehtävien parista

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa, kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Haluamme tukea ammatillista kasvuasi ja auttaa sinua rakentamaan oman näköistäsi urapolkua. Tuemme myös valmistautumistasi alan auktorisointitutkintoihin!

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

 

Lähetäthän hakemuksesi tästä meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2022.

 

EY – Tax Trainee

EY – Tax Trainee

Tax Trainee | EY Helsinki Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? Haemme tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita eri verotuksen tiimeihimme – katso lisää...

EY – Strategy and Transactions Trainee

EY – Strategy and Transactions Trainee

Corporate Finance Analyst Intern, EY Finland We are currently looking for ambitious young professionals to join our growing Nordic Corporate Finance team in Helsinki as an Analyst Intern for 2024. As an analyst intern, you’ll get the chance to work together with...