Evli: Trainee-ohjelma

Trainee-ohjelmat Helsingissä

Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen. Ohjelmat kestävät vähintään kolme kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii vähintään kahdessa eri tehtävässä ja kevään sekä syksyn ohjelmissa syvennetään osaamista yhdessä tehtävässä.

Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota ohjelmien avulla korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä sijoitusalan huippujen ohjauksessa. Valinnoissa emme katso vain osaamista, vaan tärkeää on myös hakijan motivaatio ja innokkuus avoinna olevaa tehtävää kohtaan. Tavoitteenamme on löytää uusia evliläisiä ja palkata joukkoomme motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Kevään 2023 Trainee-ohjelmat 

  • Corporate Finance analyytikkoharjoittelija
  • Vastuullisen sijoittamisen analyytikkoharjoittelija
  • Analyytikkoharjoittelija kasvuyritysten arviointiin
  • Harjoittelija kannustinjärjestelmien hallinnointiin

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi tästä viimeistään 16.10.2022. 
Alumni story – Maija Rinta-Laulaja

Alumni story – Maija Rinta-Laulaja

Alumni stories: Maija Rinta-Laulaja - Aalto Alumna & Consultant For the first career story created and published by Aalto Accounting, we had the opportunity to interview and write an inspiring story about Maija Rinta-Laulaja - a driven consultant currently working...