OT Tilintarkastus Oy – Tilintarkastusassistentti

OT tilintarkastus Oy  etsii Arabiassa sijaitsevalle Helsingin toimistolle motivoitunutta  tilintarkastusassistenttia monipuolisiin tilintarkastusalan tehtäviin. Tehtävässä pääset osallistumaan asiakasyritysten tilintarkastusprosesseihin alusta loppuun asti, joissa kehityt muun muassa tiedonhakuun, dokumentointiin, aineiston läpikäyntiin sekä tarkastukseen liittyvissä tehtävissä. 

Tehtävää varten sinun ei tarvitse olla vielä kokenut tilintarkastaja, kunhan olet jo saanut teoreettista osaamista kirjanpidon periaatteista esimerkiksi laskentatoimen, tilintarkastuksen ja  yritysjuridiikan opintojen kautta. Voit olla esimerkiksi tutkintosi loppuvaiheessa ja haluat opintojen ohessa kerryttää alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on itseohjautuva työote, hyvät viestintätaidot sekä kirjallisesti että suullisesti –  joiden lisäksi tärkeimpänä aito halu kehittyä tilintarkastuksen ammattilaiseksi! Voit olla myös kokeneempi alan osaaja, jolloin pääset työskentelemään monipuolisten asiakasyritysten tilintarkastuksissa ja sitä kautta edetä auktorisoiduksi tilintarkastajaksi.

Tehtävä on kokoaikainen, mutta opiskelijalle voimme tarjota joustavaa osa-aikaista tehtävää opintojen ja työn yhteensovittamiseksi. Toivomme kuitenkin, että sesonkiaikana, arviolta maaliskuusta 2023 lähtien, pystyt työskennellä täysipäiväisesti. Tehtävässä aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa alkamaan loppuvuoden, mieluiten marraskuun, aikana.

OT Tilintarkastus tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen 

  • Monipuolisen tehtävän, jossa pääset osallistumaan tilintarkastusprosessin kaikkiin vaiheisiin

  • Hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet 

  • Lämminhenkisen, matala hierarkkisen ja joustavan työympäristön, jossa huolehditaan työntekijöiden työhyvinvoinnista

Sinulta odotamme:  

  • Soveltuvia loppuvaiheen opintoja tai valmista tutkintoa laskentatoimen , tilintarkastuksen ja yritysjuridiikan parista

  • MS Officen osaamista ja teknistä näppäryyttä omaksua uusia ohjelmia

  • Joustavaa ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan

  • Kiinnostusta kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yrityksessä

  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Eduksi katsomme:

  • Soveltuvan työkokemuksen taloushallinnon ja tilinpäätöksen parissa työskentelystä 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi tästä viimeistään 02.10.2022 mennessä.

EY – Tax Trainee

EY – Tax Trainee

Tax Trainee | EY Helsinki Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? Haemme tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita eri verotuksen tiimeihimme – katso lisää...

EY – Strategy and Transactions Trainee

EY – Strategy and Transactions Trainee

Corporate Finance Analyst Intern, EY Finland We are currently looking for ambitious young professionals to join our growing Nordic Corporate Finance team in Helsinki as an Analyst Intern for 2024. As an analyst intern, you’ll get the chance to work together with...