BDO – Consultant, Accounting Advisory and Compliance Services

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa BDO auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla Suomessa yli 300 asiantuntijamme voimin – kansainvälisesti meitä on yli 95 000 osaajaa 164 maassa.

Tehtävässäsi toimit asiakasrajapinnassa monipuolisissa laskenta- ja konsultointiprojekteissa, joissa asiakkaat ja toimialat vaihtelevat projektista toiseen. Pääsetkin siis hyödyntämään ja kartuttamaan osaamistasi usean eri alan erityispiirteiden mukaisesti, jotka liittyvät IFRS:n lisäksi myös muihin laskentaperiaatteisiin ja tulkintoihin sekä sisäiseen laskentaan (esim. FAS, US-GAAP, Swedish GAAP, budjetointi ja ennustaminen sekä muut sisäisen laskennan periaatteet). Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa ja osallistut myös liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.  Tehtävässä raportoit IFRS-toiminnon johtajalle.

Tavanomainen työpäiväsi voi esimerkiksi koostua aamun statuspalaverista tiimisi kanssa, jonka jälkeen työstät osa-aluetta asiakasprojektissa itsenäisesti. Iltapäivällä osallistut asiakkaan kanssa pidettävään workshop-palaveriin ja jatkat työtäsi käydyn keskustelun ja saatujen tietojen pohjalta. Tiimissämme saat työn tekemisen ajan ja paikan suhteen paljon vapautta. Myös työn tuotoksia arvioidaan usein yhdessä ja pohditaan, miten asiat olisi hyvä esittää ja mitä seuraavassa asiakastapaamisessa halutaan saavuttaa.

BDO:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen sekä mielenkiintoisen urapolun luomiseen. Tuemme osaamisesi kehittymistä kiinnostuksesi mukaan ja voit päästä osallistumaan esimerkiksi liiketoiminnan uudelleenjärjestelyprojekteihin tai suorittaa KHT–tutkinnon työn ohella. Meillä on koulutusmyönteinen kulttuuri ja BDO-ketjussa on vahvaa laskentakonsultoinnin osaamista, aktiivista koulutus- ja julkaisutoimintaa sekä yhteistyötä eri maiden asiantuntijoiden kesken.

Sinulta toivomme
Roolissa menestyäksesi olet toimintaotteeltasi oma-aloitteinen vastuunkantaja ja valmis oppimaan sekä kasvamaan tehtävien myötä. Lisäksi sinulta löytyy näkemystä sekä halua olla mukana rakentamassa kasvavaa liiketoiminta-aluettamme. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi KTM, laskentatoimi). Opintosi voivat myös olla vielä loppuvaiheessa. Aikaisempi kokemus ulkoisen laskennan tehtävistä on eduksi tehtäväsi haltuunotossa, mutta ei ehdoton vaatimus. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut yrityksistä, talousjohdosta ja ulkoisesta raportoinnista. Lisäksi olisi hienoa, mikäli nautit haastavien kysymysten ja tulkintaongelmien pohtimisesta (ja tietysti erityisesti niiden ratkaisemisesta). BDOn asiantuntijat yhdessä asiakastoimeksiantojen kanssa auttavat sinua kasvattamaan niin kutsuttua substanssiosaamistasi. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Pääkonttorimme sijaitsee Lauttasaaressa hyvien yhteyksien päässä ja ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin myös etänä. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lähetäthän hakemuksesi tästä 15.11.2022 mennessä.

EY – Tax Trainee

EY – Tax Trainee

Tax Trainee | EY Helsinki Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? Haemme tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita eri verotuksen tiimeihimme – katso lisää...

EY – Strategy and Transactions Trainee

EY – Strategy and Transactions Trainee

Corporate Finance Analyst Intern, EY Finland We are currently looking for ambitious young professionals to join our growing Nordic Corporate Finance team in Helsinki as an Analyst Intern for 2024. As an analyst intern, you’ll get the chance to work together with...