Brunswick Real Estate – Junior Controller

Brunswick Real Estate, pohjoismainen ja vastuullinen kiinteistösijoittaja, etsii nyt kasvavaan joukkoonsa huolellista ja tarkkaa Junior Controlleria! Junior Controllerina pääset kokoamaan ja validoimaan erilaista talous- ja vastuullisuuslukuihin liittyvää dataa päätöksenteon ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Kyseessä on kokonaan uusi rooli, jonka sisältöön pääset myös itse omalla taustallasi ja kiinnostuksen kohteillasi vaikuttamaan!

Junior Controllerina liityt osaksi 15 hengen tiimiä ja lähimpinä kollegoinasi tulevat toimimaan Portfolio Controller Roosa sekä Technical Manager Max. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä useiden erilaisten sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden, kuten ulkoisten talouspalveluiden toimittajien sekä Asset Managereiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia sisäisen laskennan tehtäviä. Pääset avustamaan muun muassa raportoinnissa, budjetoinnissa sekä projektiseurannassa. Työpäiväsi muodostuvat esimerkiksi talous – ja vastuullisuuslukuihin liittyvän datan keräämisestä, yhdistelystä ja yhdenmukaistamisesta sekä täsmäyttämisestä.
Junior Controllerina keräät, yhdistät, analysoit ja validoit useista eri tietolähteistä tulevia laajoja datamassoja, mikä edellyttää sinulta analyyttistä sekä tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, mikä edellyttää sinulta myös  rohkeaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Sinulla ei tarvitse vielä olla kesätöitä tai työharjoittelua pidemmältä ajalta aikaisempaa työkokemusta, vaan Brunswick Real Estatelle tärkeintä on toimeen tarttuva asenteesi, kykysi ja halusi omaksua uusia asioita sekä ottaa omistajuutta tehtävistäsi. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä nähdään kuitenkin etuna.
Brunswick Real Estate tarjoaa sinulle: 
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kerryttää merkityksellistä työkokemusta

 • Matalahierarkisen työympäristön, jossa pääset vaikuttamaan myös itse yrityksen toimintaan ja prosesseihin

 • Hauskaa yhteistä tekemistä nuorekkaan ja yhteen hitsaantuneen tiimin kanssa

 • Viihtyisän toimiston aivan Helsingin sydämessä

 • Arkea sujuvoittavan liukuvan työajan sekä joustavat etätyökäytänteet

Brunswick Real Estate odottaa sinulta: 

 • Relevantteja loppuvaiheen opintoja / tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kaupalliselta alalta

 • Innokkuutta ja motivaatiota talous- ja vastuullisuuslukuihin liittyvän datan parissa työskentelyä sekä kiinteistöalaa kohtaan

 • Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään, esim. taloushallinnon tehtävistä

 • Tietoteknistä näppäryyttä, erityisesti Excel –osaamista

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi Brunswick Real Estate katsoo eduksi:

 • Kirjanpidon perusteiden tuntemisen

 • Visual Basic – osaamisen sekä ymmärryksen datan automatisoinnista

 • Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä

 • Sujuvan ruotsin kielen osaamisen

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lähetä CV:si sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa tästä viimeistään 1.11.2022 mennessä.

PwC – Trainees to Deals and Consulting

PwC – Trainees to Deals and Consulting

Are you interested in building a career in the field of M&A or management consulting? We are now looking for trainees to both our Deals and Consulting groups. Within these groups, we have several specialized teams providing different services and trainee...

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

EY – Trainee 2023

EY – Trainee 2023

  Harjoittelija, EY Business Development Team https://eyglobal.yello.co/jobs/Gnl-RhWsSYugyGmABrEmTg?job_board_id=c1riT--B2O-KySgYWsZO1Q Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista osana kansainvälistä pelikenttää? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme...