Elisa Oyj – Assistant Controller Trainee

Siintääkö uratoiveissasi ajatus toimia liiketoiminnan ytimessä etsien, analysoiden ja soveltaen tietoa liiketoiminnan kasvun ja kehityksen tueksi nyt ja tulevaisuuden suuntaa määritellessä? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä pintaraapaisua syvemmälle ja hypätä monipuolisten työtehtävien pariin vauhdikkaalle ICT-alalle? Hieno juttu – lukaisehan ilmoitus loppuun ja tule meille työkaveriksi!

Miltä tuleva tiimisi ja arkesi näyttävät?

Toimit osana Elisan Talouspalvelut -tiimiä ja tehtäviisi kuuluvat avustavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä Business Controllereiden avustaminen erilaisissa sisäisen laskennan tehtävissä. Raportoit tehtävässäsi talouspalveluiden päällikölle. Pääset tutustumaan Elisan liiketoimintaan Business Controllereiden kautta, joiden kanssa teet arjessasi tiivistä yhteistyötä. Samalla saat jatkuvaa tukea omalta tiimiltäsi, joka koostuu sekä muista harjoittelijoista että kokeneemmista sisäisen ja ulkoisen laskennan konkareista. Takaamme, että pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattimaisessa mutta rennossa porukassa.

Työtehtävä on osa-aikainen ja sisältää arviolta 80-100 tuntia kuukaudessa. Tunnit ajoittuvat suurimmaksi osaksi kuukauden kahden ensimmäisen viikon ajalle. Työsuhde on määräaikainen alkaen tammikuussa 2023 ja päättyen kesäkuussa 2024.  Työsuhteen pitkä kesto johtuu siitä, että työn päävastuut käsittävät kuukausiraportointiin liittyviä tehtäviä, jotka toistuvat kerran kuukaudessa. Tämän takia haluamme antaa sinulle tarpeeksi aikaa päästä työsi ytimeen ja kasvaa niin itsenäiseksi asiantuntijaksi, että aidosti pystyt toimimaan Business Controllereiden tukena.

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

Saatat olla etsimämme tiimikaveri, jos olet KTM tai DI-opiskelija, jonka pääaineena on tuotantotalous, laskentatoimi, business analytiikka, rahoitus tai yritys- tai kansainvälinen verotus tai vastaava, ja olet selättänyt jo vähintään 150 opintopistettä opinnoistasi.  Olet kiinnostunut erityisesti sisäisestä laskennasta, analytiikasta sekä prosessien kehittämisestä ja näet Business Controllerin tehtävän yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona urallasi.

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos olet päämäärätietoinen tiimipelaaja, joka käsittelee suurtakin määrää lukuja tarkasti ja analyyttisesti; myös paineen alaisena. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt parhaiten, jos itsekin olet kehityshakuinen ja innokas oppimaan uutta. Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Työtapasi on joustava ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Klassiset toimisto-ohjelmat, etenkin Microsoft Excel, ovat sinulle tuttuja työvälineitä ja kykenet tarvittaessa viestimään sujuvasti myös englannin kielellä.

Tule mukaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle haastavan mutta palkitsevan ja mielenkiintoisen tehtävän, runsaasti vastuuta ja vapautta sekä ennen kaikkea kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa asiantuntevien tiimikavereiden tuki ei koskaan ole kaukana. Roolissasi sinulla on mitä mainioin mahdollisuus tutustua Elisan toimintaan ja uusimpaan teknologiakehitykseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti sieltä, missä saat parhaat tulokset aikaan.

Kiinnostuitko?

Hieno kuulla! Haethan tehtävää tästä mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 13.11.2022 jättämällä CV:si, hakemuksesi ja opintosuoriteotteesi.

PwC – Trainees to Deals and Consulting

PwC – Trainees to Deals and Consulting

Are you interested in building a career in the field of M&A or management consulting? We are now looking for trainees to both our Deals and Consulting groups. Within these groups, we have several specialized teams providing different services and trainee...

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

EY – Trainee 2023

EY – Trainee 2023

  Harjoittelija, EY Business Development Team https://eyglobal.yello.co/jobs/Gnl-RhWsSYugyGmABrEmTg?job_board_id=c1riT--B2O-KySgYWsZO1Q Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista osana kansainvälistä pelikenttää? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme...