Deloitte – Audit Trainee

Haluatko päästä kehittymään tilintarkastuksen ammattilaiseksi huipputiimissä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Deloitten Audit Traineena olet arvokas osa tilintarkastuksen projektitiimiä ja vastaat monipuolisista tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä kokeneempien tiimijäsenten ohjauksessa. Saat Trainee-jaksosi alussa perehdytyksen tehtäviisi ja pääset työskentelemään asiakkaidemme kanssa ja oppimaan heidän liiketoiminnastaan.

Trainee-jaksosi kestää kolme kuukautta ja toivomme sinun aloittavan 2.1.2023. Kaikki Trainee-jaksomme ovat palkallisia, ja useimmat Traineet jatkavat meillä myös Trainee-jaksonsa ja opintojensa päättymisen jälkeen.

Mitä tilintarkastajan työ on?

Tilintarkastustyössä palvelemme asiakkaitamme laadukkaalla ja asiantuntevalla tilintarkastuksella sekä neuvomme heitä esimerkiksi kansainvälisen tilinpäätöskäytännön (IAS/IFRS) eri alueilla. Traineena pääset työskentelemään eri yritysten ja toimialojen taloushallintoon liittyvien prosessien parissa, varmentamaan prosesseihin liittyviä kontrolleja, tutustumaan eri tilinpäätöserien tarkastukseen ja varmentamaan tilinpäätöksen oikeellisuutta yhdessä tarkastustiimin kanssa. Keskeistä työssämme on aktiivinen yhteistyö sekä tiimin että asiakkaan kanssa.

Deloitte työpaikkana

Kun deloittelaisilta kysytään, mikä heidän mielestään on parasta Deloittella työskentelyssä, kolme asiaa nousee ylitse muiden: mielettömän kivat ja osaavat kollegat, mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä monipuoliset ja kiinnostavat asiakasprojektit.

Yhdessä menestyminen on yksi keskeisistä arvoistamme ja se näkyy päivittäin projektityössämme.  Yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen, monipuoliset sisäiset koulutukset ja kokemusten jakaminen antavat meille kaikille eväät onnistumiseen.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit lukemastasi ja olet analyyttinen ja tarkka tiimipeluri, joka syttyy uusista haasteista, voit olla juuri etsimämme Audit Trainee!

Lisäksi toivomme, että sinulta löytyisi:
• loppusuoralla olevat tai jo valmiit, soveltuvat korkeakouluopinnot (olet opiskellut laskentatoimea tai taloushallintoa pääaineena tai laajana sivuaineena, lisäksi yritysjuridiikan sivuaineopinnot nähdään etuna)
• sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Aiempi kokemus tilintarkastuksen tai taloushallinnon tehtävistä on tietysti etu, mutta ei välttämättömyys.

Hae heti!

Jätä hakemuksesi tästä mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja palkkaamme Traineet heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.11.2022.

Lisääthän mukaan CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri Audit Trainee-paikasta.

PwC – Trainees to Deals and Consulting

PwC – Trainees to Deals and Consulting

Are you interested in building a career in the field of M&A or management consulting? We are now looking for trainees to both our Deals and Consulting groups. Within these groups, we have several specialized teams providing different services and trainee...

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

EY – Trainee 2023

EY – Trainee 2023

  Harjoittelija, EY Business Development Team https://eyglobal.yello.co/jobs/Gnl-RhWsSYugyGmABrEmTg?job_board_id=c1riT--B2O-KySgYWsZO1Q Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista osana kansainvälistä pelikenttää? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme...