Evlin syksyn Trainee-ohjelman haku käynnissä

Kolme harjoittelupaikkaa eri asiantuntijatiimeissä syksylle 2023
linkki Trainee-ohjelman sivulle

Evli’s Trainee Program Fall 2023: Corporate Finance Analyst Intern
As an Analyst Intern you will, together with our highly experienced team, work on various M&A and ECM projects. Tasks will, among others, include company and market analyses, company valuation, financial modelling, and preparation of presentation materials.

Evli’s Trainee Program Fall 2023: Investment Analyst
Your job is to analyze potential investments and assist the team members with their analyses and live startup deals. In addition, you will generate insights for internal use and carry out other extensive background research, such as market and competitor analyses. This is people business and you will represent Evli Growth Partners in various events and other occasions.

Evlin trainee-ohjelma syksy 2023: Credit Analyst -harjoittelija
Traineena osallistut monipuolisesti korkotiimin eri tehtävien hoitoon high yield -markkinan ollessa yksi pääalueistasi. Traineena pääset myös kehittämään uusia työkaluja yhtiöiden analysointiin yhdistelemällä eri tietokantoja ja markkinainformaatiota.

 

Hakuaika päättyy 2.2.2023.

PwC – Trainees to Deals and Consulting

PwC – Trainees to Deals and Consulting

Are you interested in building a career in the field of M&A or management consulting? We are now looking for trainees to both our Deals and Consulting groups. Within these groups, we have several specialized teams providing different services and trainee...

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme...

EY – Trainee 2023

EY – Trainee 2023

  Harjoittelija, EY Business Development Team https://eyglobal.yello.co/jobs/Gnl-RhWsSYugyGmABrEmTg?job_board_id=c1riT--B2O-KySgYWsZO1Q Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista osana kansainvälistä pelikenttää? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme...