Evlin syksyn Trainee-ohjelman haku käynnissä

Kolme harjoittelupaikkaa eri asiantuntijatiimeissä syksylle 2023
linkki Trainee-ohjelman sivulle

Evli’s Trainee Program Fall 2023: Corporate Finance Analyst Intern
As an Analyst Intern you will, together with our highly experienced team, work on various M&A and ECM projects. Tasks will, among others, include company and market analyses, company valuation, financial modelling, and preparation of presentation materials.

Evli’s Trainee Program Fall 2023: Investment Analyst
Your job is to analyze potential investments and assist the team members with their analyses and live startup deals. In addition, you will generate insights for internal use and carry out other extensive background research, such as market and competitor analyses. This is people business and you will represent Evli Growth Partners in various events and other occasions.

Evlin trainee-ohjelma syksy 2023: Credit Analyst -harjoittelija
Traineena osallistut monipuolisesti korkotiimin eri tehtävien hoitoon high yield -markkinan ollessa yksi pääalueistasi. Traineena pääset myös kehittämään uusia työkaluja yhtiöiden analysointiin yhdistelemällä eri tietokantoja ja markkinainformaatiota.

 

Hakuaika päättyy 2.2.2023.

Grant Thorton – Blog Post

Grant Thorton – Blog Post

Mona on ollut kevään 2023 Grant Thorntonilla audit traineena ja syksyllä hän jatkaa opintojen ohella audit associatena.  Hän on kolmannen vuoden taloustieteen opiskelija Jyväskylän yliopistosta.   Mitä olet päässyt tekemään Grant Thorntonilla? Mitä kaikkea...

Grant Thornton – Audit Trainee

Grant Thornton – Audit Trainee

Grant Thorntonille Traineeksi? Etsimme nyt joukkoomme Helsingin toimistolle tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki useammallekin Audit Traineelle! Haemme joukkoomme uusia osaajia aloittamaan loka-marraskuussa 2023. Työtehtävä...