BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme avaavat sinulle laajoja mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuuttasi tai ottaa seuraava merkittävä askel urallasi.

Etsimme nyt hanketarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä voi sijaita esimerkiksi Helsingin, Porin, Tampereen tai Turun toimipisteissämme ja ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti etänäkin.

 

Roolisi BDO:lla

Työskentelet osana Suomen johtavaa julkisrahoitteisten projektien- ja hankkeiden tarkastusyksikköä.

Saat vastuullesi hanketarkastusten ja lakisääteisten tilintarkastusten tehtäviä monipuolisissa asiakastoimeksiannoissamme. Asiakkainamme on yrityksiä ja muita yhteisöjä sekä julkisen sektorin toimijoita. Työtehtävien pääpaino on hankkeiden tarkastuksessa. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi osana asiantuntevaa hanketarkastuksiin erikoistunutta tiimiämme. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Sinulta toivomme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kauppatieteet, hallintotieteet, liiketalouden tradenomi.
  • aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tai tarkastuksen tehtävistä
  • oma-aloitteista, analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • asiakaslähtöistä asennetta ja konsultatiivista toimintatapaa
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti.

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Tehtävä voi sijaita esimerkiksi Helsingin, Porin, Tampereen tai Turun toimipisteissämme ja ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti etänäkin.

 

Miten haen?

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae työpaikkaa mahdollisimman pian, ja viimeistään 5.3.2023 kotisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanketarkastuksen johtaja Piia-Tuulia Rauhala p. 050 440 5565 tai HT-tarkastaja Tiina Taimisalo, p. 050 598 7088.

Haku alkaa 25. tammikuuta 2023 ja päättyy 5. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki) 

Hae tästä

 

EY – Tax Trainee

EY – Tax Trainee

Tax Trainee | EY Helsinki Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? Haemme tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita eri verotuksen tiimeihimme – katso lisää...

EY – Strategy and Transactions Trainee

EY – Strategy and Transactions Trainee

Corporate Finance Analyst Intern, EY Finland We are currently looking for ambitious young professionals to join our growing Nordic Corporate Finance team in Helsinki as an Analyst Intern for 2024. As an analyst intern, you’ll get the chance to work together with...