KPMG Women in Deal Advisory and Strategy aamiaistapahtuma

Oletko kiinnostunut yrityskaupoista ja strategiatyöstä? KPMG WinDAS (Women in Deal Advisory and Strategy) kutsuu Aallon ja Hankenin maisteritason naisopiskelijat viettämään aamupäivää M&A- ja strategia-asiantuntijoidemme kanssa Hotelli St. Georgen Wintergardenissa keskiviikkona 5.4. klo 9–11.

Tule kuulemaan mielenkiintoisia uratarinoita ja mahdollisuuksista KPMG neuvontapalveluissa ja strategiatiimissä sekä verkostoitumaan muiden opiskelijoiden ja asiantuntijoidemme kanssa rennon aamupalan merkeissä.

Ilmoittaudu viimeistään 21.3.2023 oheisen linkin kautta.

Pride in Pride at BCG

Pride in Pride at BCG

Do you want to learn more about the colorful world of management consulting and our LGBTQ+ network Pride@BCG? We are hosting an event PRIDE in PRIDE on March 23rd in Hotel Lilla Roberts (Pieni Roobertinkatu 1, 00130) starting at 9:00. During the event you will get an...