EY – Tax Trainee

Tax Trainee | EY Helsinki

Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? Haemme tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita eri verotuksen tiimeihimme – katso lisää ja hae nyt tai viimeistään 24.9.2023!

Trainee – People Advisory Services, Tax, Helsinki

Would you like to have an opportunity to start you career as a global mobility professional in a friendly and motivated environment? EY is looking for a trainee with a passion for working in our Immigration services team in Helsinki. If you have deep interest towards working in a global environment, apply now or at latest by 24.9.2023!

EY – Strategy and Transactions Trainee

EY – Strategy and Transactions Trainee

Corporate Finance Analyst Intern, EY Finland We are currently looking for ambitious young professionals to join our growing Nordic Corporate Finance team in Helsinki as an Analyst Intern for 2024. As an analyst intern, you’ll get the chance to work together with...

EY – Process Excellence Trainee

EY – Process Excellence Trainee

EY’s Process Excellence team is looking for trainees in Helsinki! As a Trainee, you will support our team in understanding the challenges our clients face and collaborate with their finance teams to optimize their financial, and non-financial processes and reporting....