PNO Finland – Määräaikainen taloushallinnon assistentti

Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen 28.2. saakka, kokoaikainen

Sijainti: Keravantie 507, 04240 Sipoo

Haku-DL: Su 24.9.2023

Etsimme nyt PNO Finlandin Sipoon toimistolle Taloushallinnon assistenttia monipuolisiin työtehtäviin, kokoaikaiseen ja määräaikaiseen sijaisuuteen helmikuun loppuun 2024. Tehtävässä pääset liittymään osaksi kymmenhenkistä Pohjoismaissa operoivaa Finance-tiimiä sekä samankokoista Suomen maaorganisaatiota.

Taloushallinnon assistentin lopullinen tehtävänkuva tulee muokkautumaan vahvuuksiesi mukaan, mutta saat vastuullesi ainakin perinnän tehtävät Suomen asiakkuuksien osalta ja reskontranhoitoon liittyviä tehtäviä. Vastaat maksujen seurannasta ja muistutusten lähettämisestä, jonka lisäksi yhdessä asiakkuudesta vastaavan myyjän kanssa kontaktoit asiakkaita maksujen sopimiseen ja selvittämiseen liittyvissä asioissa. Myös ulkoisen perinnän käynnistämiseen liittyvät työtehtävät ovat tilanteen sitä vaatiessa vastuullasi. PNO:n kehittyvässä tiimissä ollaan juuri uudistamassa useampia tietojärjestelmiä, joten pääset myös tukemaan tiimiä järjestelmäuudistuksiin liittyvissä toimissa.

Ideaalitilanteessa olet jo kerryttänyt kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä omaat kokemusta Netsuite-järjestelmän käytöstä, joka otetaan käyttöön konsernissa syksyn 2023 aikana. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut ja toimeentarttuva asenteesi, sekä joustavuutesi erilaisia työtehtäviä kohtaan, joissa pääset vahvistamaan omaa osaamistasi sekä tukemaan PNO:n tiimin tekemistä.

Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä niin pian kuin mahdollista, ja työskentelemään kokoaikaisesti ainakin 28.2.2024 saakka. Työskentely tapahtuu pääosin Sipoon toimistolla, mutta tehtäviä on erikseen sovittaessa mahdollisuus suorittaa myös etänä. Tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi PNO Finland Oy:n tiimiin.

Sinulta odotamme:

  • Aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti perinnän kokemus luetaan eduksi

  • Joustavaa, oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä paineensietokykyä

  • Näppäryyttä erilaisten taloushallinnon järjestelmien parissa. Netsuite-osaamisen luemme erityisesti eduksesi

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä tiimityöskentelytaitoja

PNO Finland tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen sekä monipuolisen tehtävänkuvan, jota on mahdollisuus kehittää oman osaamisesi mukaan ja jossa pääset rutiinitehtävien lisäksi mukaan tukemaan taloushallinnon prosessien kehitystä

  • Viihtyisän toimiston ja työpisteen Sipoossa, jossa pääset nauttimaan yhteisistä lounashetkistä kollegoiden kanssa sekä rapsuttelemaan toimistokoiria

  • Kansainvälisen ja kannustavan työyhteisön – pääset tekemään aktiivisesti yhteistyötä sekä Sipoon tiimin että Pohjoismaissa toimivien Finance-tiimin kollegoiden kanssa

  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta perheomisteisen ja kansainvälisesti toimivan konsernin talousfunktiossa

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta linkistä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.9.2023.

Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

EY – Tax Trainee

EY – Tax Trainee

Tax Trainee | EY Helsinki Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? Haemme tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita eri verotuksen tiimeihimme – katso lisää...

EY – Strategy and Transactions Trainee

EY – Strategy and Transactions Trainee

Corporate Finance Analyst Intern, EY Finland We are currently looking for ambitious young professionals to join our growing Nordic Corporate Finance team in Helsinki as an Analyst Intern for 2024. As an analyst intern, you’ll get the chance to work together with...

EY – Process Excellence Trainee

EY – Process Excellence Trainee

EY’s Process Excellence team is looking for trainees in Helsinki! As a Trainee, you will support our team in understanding the challenges our clients face and collaborate with their finance teams to optimize their financial, and non-financial processes and reporting....